ponedjeljak, 21. veljače 2011.

Najljepši Otoci Ostrva

Otok Maldivi (Maldivies) - otoci su tajanstveni, fascinantni i neodoljivi i pravi izbor ako želite usrećiti vašu djevojku ili suprugu, budite sigurni da će to pamtiti do kraja života.
Maldivi je otok Caribbean island i zovu ga ponosno u svijetu kralj otoka kariba.
Na arhipelagu se nalazi oko 1200 koralnih otoka, njihova sina na odnosu na more je samo 4,9 metara i stručnjaci očekukju da će se ta visina drastično smanjiti kako se nivo mora bude povećavao.
Slika preuzeta od: National Geographic.

Nygard Cay, Mayan Treehouse igralište Rich - je jedan od najfascinantnijih otoka na karibima koji je nastao ljudskom rukom. Ovdje dan košta 42.000$, cijeli otok je prekriven starim građevinama Maya. Možete da uživate i u akvarimu, toboganu ali samo ako imate novca kao npr Oprah itd. 

Otok ostrvo u Dubai-u tvorac ovog ostrva je čovjek i ovakvih vještačkih ostrva ima 300 komada. Na slici vidite ostrvo čiji je vlasnik Brad Pitt i Angelina Jolie. 


Caprera Island, Sardinia, Italija
Caprera je otočić off obali Sardinia, Italija, najpoznatiji po svojim plažama. . Iako ima samo 6 kvadratnih kilometara, otok je proglašen je prirodni rezervat, kao dom kraljevskog galeba, kormoran i sivi sokol. Osim što je atraktivna destinacija za ljubitelje prirode, ona također ima centar za jedrenje.
Caprera Otok.


Santorini, Grčka
Santorini je naziv za arhipelag vulkanske otokae u Egejskom moru. Iznenađujuće zalasci sunca, fantastičan plažama, ali i aktivni vulkan, samo su neke od atrakcija za ovu destinaciju. Otoci su ono što je ostalo od vulkanske eksplozije. Za ovaj otok govore se da je inspiracija za mit o Atlantidi. Bilo kako bilo, otočić ima široku paletu atrakcija, uključujući Akrotiri, 3500 godina starog grada sačuvanog u vulkanskom pepelu.


 Otoci ostrva u Dubrovniku - Za posjetitelje koji traže mir, spokoj i šarm - Elafitski otoci su raj.
Plovimo kroz lanac Elafitskih otoka i posjetiti tri najveća i jedina nastanjena one - Koločep, Šipan i Lopud.
Uživajte u njihovoj ljepoti i bujnom vegetacijom, kao i povijesne znamenitosti.
Na Lopudu će biti dosta vremena za kupanje i opuštanje na prekrasnim pješčanim plažama.



Hawaii Otoci Ostrva

Fidži
Iako je ova zemlja ima negdje oko 322 otoka, manje od trećine su naseljeni. Većina radnje se događa u zapadnim otocima, ali bez obzira gdje idete ovo je raj.


To je Tahiti. Ime je dugo bilo sinonim za tropski raj. Jedan od najvećih medeni odredišta u svijetu, Tahiti nudi čisti raj i puno romantike. Ovdje se možete opustiti u suncu, roniti, uživati u plodovima mora. 


Curacao proglašen jednim od najboljih otoka tj ostrva u Karibima. Hit plaže, ležanje na suncu, i party noći daleko od ostatka svijeta. Vrijeme je prilično stabilno ovdje. Tu je uvijek vruće i uglavnom sunčano. Ako pada kiša, to je između studenog i siječnja. Ne brinite o uraganima-to je ispod uragan pojas!
I to bi bilo to za sada nadamo se da smo vam pomogli u vašem izboru gdje da provedete odmor u dolazećem ljetu.

Nema komentara:

Objavi komentar